Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Markéta Hroudová, Luděk Zigáček

Orientační cena: 299,- Kč

7 000 kilometrů po Albánii, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Černé Hoře, Chorvatsku, Kosovu, Maďarsku, Makedonii, Slovinsku a Srbsku. Třetí kniha autorů obsahuje dvě cesty: S dřívkáčem po Balkáně; Na kole všemi státy bývalé Jugoslávie.

obal

Autor: Milan Silný

Orientační cena: 349,- Kč

"Každý kopec bere ... dech" je vlastně už čtvrtou knihou o kopcích (a pátou knihou autora). Předchozí knihy Milana Silného se setkaly s velkým ohlasem, první z nich získala ocenění na Světu knihy a vynutila si druhé vydání.

obal

Autor: Jiří Bouda

Orientační cena: 399,- Kč

Faksimile deníkových záznamů Jiřího Boudy z jeho cesty na kole do Santiaga de Compostela.

obal

Autor: Radim Jebavý, David Novotný

Orientační cena: 349,- Kč

Kniha soustřeďuje cykloakce, které podnikli oba autoři za posledních dvanáct let v rozmezí 2005–2016. Táhne je to spíš na východ z následujících důvodů: nedotčená příroda, rozesmátí milí lidé, jejich vstřícnost, důvěra a nepředstíraný zájem.

obal

Autor: Jan Evják

Orientační cena: 399,- Kč

Jen málo českých cyklocestovatelů navštívilo země Střední Ameriky. Jan Evják navíc pronikl až do jejich nitra, do nebezpečných oblastí, kam se cizincům nedoporučuje cestovat. A pořídil jedinečné fotografie, které běžně cykloturisté ze svých cest nevozí. V jeho knize je i mnoho praktických informací, které z průvodců nevyčtete.

obal

Autor: Jiří Grygar | Jan Neruda

Orientační cena: 279,- Kč

Dvě knihy, pod nimiž jsou podepsáni dva velikáni české literatury – Jiří Grygar a Jan Neruda. Na první pohled dosti nesourodé spojení. O Jiřím Grygarovi je známo, že je astronomem a astrofyzikem, ale co má s tématikou hvězd společného Jan Neruda? Kupodivu hodně. Navíc Jiří Grygar si tentokrát od svého oblíbeného tématu tak trochu odpočine. Vyznává se totiž ze svého vztahu ke knihám. A ne k ledajakým. Souborné vydání vychází k 80. narozeninám Jiřího Grygara

obal

Autor: Francoise a Claude Herve

Orientační cena: 349,- Kč

Čtrnáctiletá odysea v sedlech bicyklů aneb ani narození dcery nepřerušilo cestu.

obal

Autor: Jiří Štekl

Orientační cena: 249,- Kč

Nejnovější rozhledny České republiky 2013 – 2016. Dotisk z kvězna 2016 obsahuje dalších 12 nových rozhleden jako vloženou přílohu.

« Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |