Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Urs Gerig, Thomas Frischknecht

Orientační cena: 199,- Kč

Autoři této knihy si kladou za cíl seznámit čtenáře s historií horské cyklistiky, moderními způsoby tréninku a jeho metodami, charakterizují jednotlivé disciplíny, zabývají se typy kol, oblečením a stravováním. Kdo to myslí s horskou cyklistikou vážně, najde v ní mnoho užitečných informací. 128 stran, brožovaná.

obal

Autor: Miroslav Pavelka

Orientační cena: 279,- Kč

Aneb Cyklovandr do Thajska a zět. Tuto cestu absolvoval autor spolu s kamarádem Miroslavem Mádrem v letech 2000 - 2001. Trvala rok a tři dny a najeli při ní 23 577 km. 200 stran, černobílé fotografie v textu doplňují barevné přílohy.

obal

Autor: Chris Sidwells (překlad Daniel Amcha)

Orientační cena: 399,- Kč

Výpravná obrazová publikace na křídovém papíře. Nejedná se pouze o encyklopedické dílo, najdete v ní spoustu užitečných informací k údržbě, tréninku, technice jízdy na kole. Vázaná, 240 stran. Text doplněn velkým množstvím názorných a kvalitních fotografií.

obal

Autor: Michal Třetina

Orientační cena: 349,- Kč

V českém i ve světovém měřítku originální kniha s cyklo-cestovatelskou tematikou. Něco mezi průvodcem, cestopisem a obrazovou publikací dohromady. Nabízí popisy čtyř desítek převážně dvoutisícových silničních i terénních sedel ve Francii, Švýcarsku, Rakousku a Itálii. Ke každému horskému průsmyku je speciální mapové vyobrazení s vyznačením trasy.

obal

Autor: Pepa Dressler a kol.

Orientační cena: 397,- Kč

Kolo je skvělá věc a chce si s vámi hrát... Dvojnásobný mistr světa v biketrialu připravil encyklopedický přehled cyklistických disciplín, které by se daly shrnout pod název DIRT. Co všechno se pod tímto názvem označujícím spíše způsob nakládání s kolem skrývá?

obal

Autor: V-Press s.r.o.

Orientační cena: 159,- Kč

Katalog kol a cyklistických doplňků na českém trhu v roce 2004. Celkem přes 1900 produktů obrazem rozdělených do rubrik. U produktu uvedeny parametry, orientační cena, dovozce atd. Ke každé rubrice úvodní článek.

obal

Autor: Petr Jahoda

Orientační cena: neznámá

Poutavé vyprávění autora o jeho sólové cykloexpedici do rovníkové části Velkého afrického příkopu. Výpravná publikace má bohatý fotografický doprovod - 120 fotografií africké přírody, divoce žijících zvířat a příslušníků přírodních národů. Autorova v pořadí již čtvrtá publikace z cyklu Nejdivočejší místa světa. 234 stran.

obal

Autor: Antonín Červený

Orientační cena: neznámá

Druhé přepracované vydání publikace, která není určena pouze cykloturistům, ale široké vrstvě čtenářů bez ohledu na věk. Při její četbě může každý sám projít dobrodružstvím, které prožíval autor na své zajímavé cestě nejen horami Jižní Ameriky.

« Předchozí | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |