Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Lucie Kovaříková, Michal Jon

Orientační cena: 299,- Kč

První část vyprávění o probíhající cestě kolem světa na kolech. Očekávaná knižní novinka, popisující trasu z České republiky přes Německo, Dánsko, Grónsko, Švédsko, Finsko, Norsko, Rusko, Mongolsko, Čínu, Jižní Koreu až do Japonska.

obal

Autor: Petr Kafka

Orientační cena: 195,- Kč

Čtení pro cyklistické nadšence a nejen pro ně. Tak zní podtitulek knihy, která obsahuje cestovatelské zážitky dvou dobrodruhů, kteří se na kole vydávají od svých mladých let do zemí blízkých i velmi exotických. Vázaná, 88 stran s barevnými fotografiemi.

obal

Autor: Michal Skeřil, Petr Čegan

Orientační cena: 69,- Kč

Brožovaná kniha formátu A5. Ve zhuštěné formě přináší informace o tom, co by měl začínající cyklista, rodič nebo vedoucí mládeže znát. Názorné ukázky. 58 stran.

obal

Autor: Andrej Halada

Orientační cena: 199,- Kč

Průvodce po 45 cyklisticky nejzajímavějších regionech a oblastech Čech. Brožovaná vazba, 128 celobarevných stran s fotografiemi a přehledovými mapkami.

obal

Autor: Antonín Červený

Orientační cena: 149,- Kč

Kniha zachycuje pocity, které provází osamoceného cykloturistu v dalekých krajích, odkázaného jen na své kolo a na vlastní rozhodování. Zážitky z cesty jsou psány humornou formou a jazykem blízkým lidem této krevní skupiny. Vázaná, 104 stran, 76 barevných fotografií.

obal

Autor: Steiner I., Černý J.

Orientační cena: 95,- Kč

Kniha "GPS od A do Z" je určena pro seznámení s problematikou GPS. Kniha má 90 stran s 50 obrázky a vydána byla v brožované vazbě.

obal

Autor: Göran Kropp, David Lagercrantz

Orientační cena: 189,- Kč

Kniha je strhujícím vyprávění o mimořádném výkonu horolezce a dobrodruha Görana Kroppa, který sám na kole urazil více než 12000 km z rodného Švédska až pod Mount Everest. Vázaná v plátěných deskách, opatřená barevnými předsádkami, laminovaným přebalem a barevnou přílohou s několika desítkami jedinečných fotografií. Počet stran: 136 + barevná příloha.

obal

Autor: Ivo Hrubíšek

Orientační cena: 149,- Kč

Páté, výrazně aktualizované vydání oblíbené příručky uvádí vše o horském kole a horské cyklistice od historie přes typologii a anatomii horského kola, až po pokyny pro jeho nákup a hlavní zásady techniky jízdy.

« Předchozí | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |