Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Jiří Štekl

Orientační cena: 299,- Kč

Tato publikace se od ostatních doposud vydaných rozhlednových průvodců odlišuje tím, že veškeré stavby v ní uváděné jsou kreslené. Autor navštívil všechny dostupné rozhledny v České republice na kole a zachytil je mnohdy lépe, než to umožňuje fotografie. Ke každému z 243 objektů je připojena mapka s popisem trasy, kudy a jak se k rozhledně dostat na kole, pěšky i jinak. Nechybí ani piktogramy zpodrobňující informace. Ještě žádná publikace v České republice nesoustředila takový počet rozhlednových objektů jako tato.

obal

Autor: Hanka Hermová

Orientační cena: neznámá

Další důležitá položka do knihovničky poučeného cyklisty. Kniha podává zevrubnou zprávu o stavu podpory cyklistiky v Česku a komplexně se zabývá fenoménem cyklistických stezek u nás.

obal

Autor: Lucie Kovaříková a Michal Jon

Orientační cena: 279,- Kč

Lucka s Michalem se v létě 2006 vydali na tříměsíční expedici po národních parcích USA. 5862 najetých a 170 našlapaných kilometrů shrnuli ve své nové knize, plné zážitků a podrobných cykloturistických informací.

obal

Autor: Jan Vlasák

Orientační cena: 224,- Kč

Poslední titul souborného vydání všech povídání z cest Honzy Vlasáka. Líčí radosti i strasti z cest po Litvě, Lotyšsku, Bělorusku, obsahuje přpracovaný Island a zcela novou kapitolu z velké cesty na Balkán.

obal

Autor: Jan Kopka

Orientační cena: 399,- Kč

o nejdrsnějším závodě planety - IDITAROD TRAIL INVITATIONAL 2007, zimním nonstop závodě 1 800 km napříč Aljaškou na upravených kolech po stezkách psích spřežení v extrémních mrazech absolutně bez podpory. O závodě, který se jezdí, aby člověk přežil, nikoli vyhrál.

obal

Autor: Ivan Křemeček

Orientační cena: 259,- Kč

Známy kreslíř, humorista a hlavně cestovatel na kole, Ivan Křemeček, vydal vlastním nákladem bohatě ilustrovanou knížku, plnou romantických cílů a tajemných míst.

obal

Autor: Jan Jícha

Orientační cena: 199,- Kč

Další z humorně laděných knih mladého spisovatele a cykloprůvodce po Holandsku, Jana Jíchy. Knihu doprovázejí ilustrace Ivana Křemečka.

obal

Autor: Jan Kopka

Orientační cena: 399,- Kč

Crocodile Trophy, Iditarod Trail Invitational, The Great Divide Race - tři nejtěžší cyklistické závody planety, tři strhující reportáže psané rukou přímého účastníka. Na kole se vydal žhavým peklem Austrálie, mrazivou pustinou Aljašky nebo 4000 km divočinou Skalistých hor.

« Předchozí | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |