Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Radovan Kunc

Orientační cena: 299,- Kč

Autor podrobně a poutavě zaznamenal výsledek více než desetiletého důkladného objevování Norska v sedle bicyklu. Kniha se tak stává netradičním cyklistickým průvodcem, okořeněným zajímavými příhodami přímých účastníků společných výprav.

obal

Autor: Jan Polášek

Orientační cena: 199,- Kč

Děj knihy se odehrává v prostředí cykistických závodů, kde se na pozadí jednotlivých epizod sleduje zrání dospívajícího Martina, který zcela propadl cyklistice a obětuje jí veškerý svůj volný čas.

obal

Autor: Jan Vlasák

Orientační cena: 222,- Kč

Druhé (doplněné a aktualizované) vydání legendární prvotiny cyklodobrodruha Honzy Vlasáka. Když vyšla poprvé v roce 1995, stala se pojmem a "Bejk" známým mezi cykloturisty. Autor mezi tím napsal další knihy, ale legenda se vrací...

obal

Autor: Lucie Kovaříková, Michal Jon

Orientační cena: 333,- Kč

S Luckou a Michalem kolem zeměkoule - IV. část. Čtvrtý, závěrečný díl vyprávění o letos dokončené cestě kolem světa na kolech popisuje zážitky z přejezdu celé Severní Ameriky (Mexiko, USA, Kanada), z Jižní Afriky a pak cestu Evropou domů.

obal

Autor: Jan Králík

Orientační cena: 190,- Kč

V novodobé historii české cyklistiky bychom asi jen těžko hledali osobnost, která by ji ovlivnila takovým výrazným způsobem jako Jaroslav Cihlář. Malou splátkou na velký dluh všech, kteří mají rádi kolo, je publikace Život v jednom kole, již připravilo vydavatelství V-Press.

obal

Autor: Lucie Kovaříková, Michal Jon

Orientační cena: 299,- Kč

Podtitulek - S Luckou a Michalem kolem zeměkoule, III. část. Třetí část vyprávění Lucie Kovaříkové a Michala Jona, kteří 1. května 2005 ukončí tříletou cestu kolem světa na kolech. Už podle názvu bude děj knihy pěkně drsný. Popisují v ní totiž Jižní Ameriku, která byla asi tím nejnáročnějším a nejnamáhavějším kontinentem jejich cesty Celobarevná, vázaná, 200 stran.

obal

Autor: Wolfgang Mießner

Orientační cena: 199,- Kč

S touto knihou můžete krůček po krůčku hlouběji proniknout do příslušné problematiky. Jednotlivé kapitoly se vztahují z větší části specificky k tréninku s činkami. Jádro této knihy tvoří přehled jednotlivých cviků. 128 plnobarevných stran.

obal

Autor: Wolfgang Mießner

Orientační cena: 199,- Kč

Tato kniha vám ukáže, že silový trénink prováděný šetrně je vhodný i pro vás. Není nudný, ani nebezpečný nebo příliš náročný. Můžete jej provádět doma a nepotřebujete k němu prakticky žádné pomůcky. Většina cviků je koncipována tak, že jako zátěž používá vlastní tělesnou váhu. 128 plnobarevných stran.

« Předchozí | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |