Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Ivo Hrubíšek

Orientační cena: 399,- Kč

Kolo v životě a díle známých a slavných lidí souhrnné vydání tří dílů v jednom objemném svazku V roce 2000 vyšla dvoudílná publikace Osobnost a bicykl a v doslovu k 2. dílu byl příslib třetí knížky „osobností“ v případě, že se první dvě setkají s příznivým čtenářským ohlasem. V delším mezidobí příprav třetího pokračování byly první dva svazky zcela rozebrány, a tak se vydavatelství společně s autorem rozhodlo pro souhrnné vydání všech tří v jednom objemném svazku. Název je odvozen od celkového počtu, který dává tušit něco opravdu mimořádného.

obal

Autor: A. A. Charitanovskij

Orientační cena: 299,- Kč

Arktická odysea cyklisty Gleba Travina s unikátními dobovými fotografiemi a originální mapou trasy. První české vydání.

obal

Autor: Vít Čenovský

Orientační cena: 299,- Kč

Inspiromat nejen pro cyklisty - Další z řady netradičních cykloprůvodců (jako Cesty Trollů a Ostrov tisíce vůní)

obal

Autor: Milan Silný

Orientační cena: 299,- Kč

Kopce jsou kořením cyklistiky a tato kniha vás o tom přesvědčí

obal

Autor: Lucie Kovaříková a michal Jon

Orientační cena: 299,- Kč

Jste zvyklí procestovat léto na kole, jenomže najednou vám nikdo nechce pohlídat vašeho čtyřnohého kamaráda? Není menšího problému, jak nám ukazují nejslavnější čeští cyklocestovatelé Lucka a Michal ve své zbrusu nové knize.

obal

Autor: Michal Ivasienko

Orientační cena: 289,- Kč

Na kole pod nejvyšší horu Evropy se dá dostat poměrně snadno, ale zkuste s sebou "přibalit" tři malé holčičky... A rázem je z pohodové cykloturistiky patřičný adrenalin.

obal

Autor: SHOCart

Orientační cena: 499,- Kč

Kompletní atlas České republiky v měřítku 1:75 000 se značenými a doporučenými cyklotrasami, klasifikací sjízdnosti, mezilehlou kilometráží, podporou GPS. Atlas je v kroužkové vazbě, po rozpletení lze jednotlivé listy vsadit do euroobalů a do pořadače.

obal

Autor: Jiří Jokl

Orientační cena: 399,- Kč

První český cykloprůvodce Korsikou Zatím nejvýpravnější publikace z vydavatelství Cykloknihy předkládá před čtenáře na 312 stranách celkem 183 barevných fotografií. Autor je nadmíru povolaný. Poslední roky jezdí na Korsiku několikrát ročně, strávil na ní už 101 dní a najezdil tam na kole téměř osm tisíc kilometrů. V knize doporučuje a popisuje více než 66 tras pro kola. Ke každé trase je speciálně nakreslená mapka. Kniha je zčásti také zajímavým cestopisem, který přímo vybízí k návštěvě tohoto krásného středomořského ostrova zaslíbeného cykloturistice.

« Předchozí | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |