Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - novinky

Seřadit:

obal

Autor: SHOcart

Orientační cena: 129,- Kč

Podrobná turistická mapa v měřítku 1:25 000. Turistické značky, značené cyklotrasy, turistické zajímavosti.

obal

Autor: V-Press

Orientační cena: 64,- Kč

První žena, která objela svět na kole? Netradiční cesta od Annapuren do Káthmándú. Cesta o hledání naděje v kulisách světa (Matěj Balga). Do práce i do školy na jednostopém oři.

obal

Autor: Michal Pavlata

Orientační cena: 299,- Kč

Nejkrásnější alpské výjezdy a sjezdy: Rakousko / Německo / Švýcarsko / Itálie / Lichtenštejnsko

obal

Autor: Michal Pavlata

Orientační cena: 100,- Kč

Dáváte si na svých cestách na památku razítka navštívených míst? Pokud ano, pak si potvrzení z alpských vrcholů zdolaných na kole budete moci nyní zvěčnit do speciálního ALPSKÉHO CYKLISTICKÉHO PASU. Ten si můžete ke knize Tam, kde cesty končí dodatečně zakoupit. To ale není všechno. Za svoji aktivitu v alpských kopcích budete odměněni. Jak? Čtěte dál.

obal

Autor: V-Press

Orientační cena: 64,- Kč

Zahraniční destinace: Albánie Země bunkrů a krevní msty; Cyklostezka Alpe Adria, Rakousko a Itálie Z Alp až na mořskou pláž; Salcburské Dolomity, Rakousko Hvězdicově ze St. Martina; Západní Tatry, Slovensko; Epirus, Řecko Kaňony, soutěsky, říčky a horské osady. Celý rok v bezpečí - pojištění na cesty...

obal

Autor: V-Press

Orientační cena: 64,- Kč

Panoramatické výhledy i podzemí - Karavanky a Savinjské Alpy; Chystaný zákaz cyklistů v centru Prahy; Nastavení posedu profesionálně i laicky; Bez sedla za sjednocení Koreje - rozhovor; Výživou k regeneraci na cestách; Knížecí Stolec a Plechý.

obal

Autor: Markéta Peggy Marvanová

Orientační cena: 289,- Kč

Lapland Extreme Challenge, skutečně extrémní výzva o délce 1000 kilometrů. Od svého počátku v roce 2014 odolávala všem vyzyvatelům. Jak to dopadlo, když jsem se na start postavila já a můj přítel Adam Záviška?

obal

Autor: Cykloknihy

Orientační cena: 399,- Kč

Šestý cyklistický kalendář v řadě je opět sestaven z těch nejkrásnějších dobových reklamních plakátů, které v 19. a 20. století propagovaly jízdní kolo. Ústředním motivem je vždy žena oslavující značku velocipedu nebo jeho výrobce. Formátem je kalendář stejný jako předchozí, použitý papír je opět přírodní, tisk celobarevný.

« Předchozí | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |