Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Knihy

Seřadit:

obal

Autor: Jiří Štekl

Orientační cena: 249,- Kč

61 renovovaných, nových a ještě novějších rozhleden České republiky

obal

Autor: Jiří Bouda

Orientační cena: 498,- Kč

Kniha POUTNICKÝ DENÍK shrnuje tři velké cesty Jiřího Boudy: Od svatého Matěje v Praze Dejvicích ke svatému Jakubu v Santiagu de Compostela – Cesta zpět – z Lisabonu do Prahy – Jak jsem nedojel do Paříže.
Jiří Bouda si na cestách vše nejen zapisoval, ale samozřejmě také kreslil, neboť kresba je Boudovým základním vyjadřovacím prostředkem.

obal

Autor: Jiří Bouda

Orientační cena: 249,- Kč

Juvenilie z let 1958-63. Juvenilie je umělecké dílo z mladých let autora, v dnešní době se používá spíš výraz prvotina. Krásnou náhodou objevil Martin Bouda v pozůstalosti svého otce Jiřího tento skvostný cestovní deníček. První zápis v něm byl uskutečněn 1. října 1958 a společně nás napadlo vydat ho po šedesáti letech v té samé podobě, v jaké ho Jiří Bouda vytvořil.

obal

Autor: SHOcart

Orientační cena: 399,- Kč

První vydání cykloatlasu Slovenska. Ideální dárek pro všechny cyklisty. Cykloatlas v optimálním měřítku 1:75.000 je doplněn mimo značených cyklotras i tisíci kilometry cest vhodných pro cykloturistiku. Trasy jsou oklasifikovány podle kvality povrchu, je k nim přidána i kilometráž. Atlas obsahuje i kompletní síť turistických cest.

obal

Autor: Milan Silný

Orientační cena: 299,- Kč

Milovníci náročných stoupání a fantastických sjezdů se mají nač těšit. Třetí kniha Milana Silného tentokrát přibližuje zahraniční kopce (ale i několik tuzemských) ze sedla kola. Vtipné vyprávění nepostrádající nadsázku, dramatické situace, při nichž adrenalin stříká na všechny strany, hlášky a špičkování kamarádů, to vše už je u autora standardem.

obal

Autor: Michal Pavlata

Orientační cena: 299,- Kč

Nejkrásnější alpské výjezdy a sjezdy: Rakousko / Německo / Švýcarsko / Itálie / Lichtenštejnsko

obal

Autor: Markéta Peggy Marvanová

Orientační cena: 289,- Kč

Lapland Extreme Challenge, skutečně extrémní výzva o délce 1000 kilometrů. Od svého počátku v roce 2014 odolávala všem vyzyvatelům. Jak to dopadlo, když jsem se na start postavila já a můj přítel Adam Záviška?

obal

Autor: Markéta Peggy Marvanová

Orientační cena: 235,- Kč

Kniha přibližuje autorčin doposud nejextrémnější výlet. Výlet na nejdelší závod planety pro horská kola. Tento závod měří 4418 km a jede se úplně bez zabezpečení. Jakákoli plánovaná podpora je zakázána.

« Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |