Česká verze English version
Cykloserver.cz

Knihovna - Mapy

Seřadit:

obal

Autor: SHOCart, spol. s r. o.

Orientační cena: 119,- Kč

Cykloturistická mapa 1 : 60 000. Nejen zakreslené značené cyklotrasy, ale také hustá síť doporučených cyklotras, klasifikovaných podle povrchu a jízdní obtížnosti. Tipy na výlety s výškovými profily tratí, kilometráží a návazností na turistické značky a značené cyklostezky. Karlovy Vary, Pobořany, Žatec, Žlutice, Toužim, Ostrov.

obal

Autor: SHOCart, spol. s r. o.

Orientační cena: 119,- Kč

Cykloturistická mapa 1 : 60 000. Nejen zakreslené značené cyklotrasy, ale také hustá síť doporučených cyklotras, klasifikovaných podle povrchu a jízdní obtížnosti. Tipy na výlety s výškovými profily tratí, kilometráží a návazností na turistické značky a značené cyklostezky. Vlašim, Benešov, Votice, Ledeč nad Sázavou, Zruč nad Sázavou, Český Šternberk.

obal

Autor: Enter

Orientační cena: neznámá

Cykloturistická mapa 1:50 000 oblasti v okolí měst Sinj a Trilj v Chorvatsku. Druhá strana obsahuje 7 doporučených výletů (okruhů) popsaných také v češtině s profilem. Mapu lze získat zdarma. Města Sinj, Trilj, Otok, Han, Grab a Solin.

obal

Autor: Enter

Orientační cena: neznámá

Cykloturistická mapa 1:50 000 ostrova Brač v Chorvatsku. Druhá strana obsahuje 6 doporučených výletů (okruhů) popsaných také v češtině s profilem. Mapu lze získat zdarma. Města Sumartin, Bol, Supetar, Postira, Milna, Sutivan.

obal

Autor: Enter

Orientační cena: neznámá

Cykloturistická mapa 1:55 000 Makarské riviéry. Druhá strana obsahuje 6 doporučených výletů (okruhů) popsaných také v češtině s profilem. Mapu lze získat zdarma. Města Makarska, Podgora, Igrane, Baška Voda, Brela, Živogošče.

obal

Autor: E. Sarajlič

Orientační cena: neznámá

Cykloturistická mapa 1:75 000 celého ostrova Hvar. Druhá strana obsahuje 6 doporučených výletů (okruhů) popsaných také v češtině s profilem. Mapu lze získat zdarma. Města Hvar, Stari Grad, Jelsa, Vrboska, Sucuraj.

obal

Autor: SHOCart, spol. s r. o.

Orientační cena: 119,- Kč

Cykloturistická mapa 1 : 60 000. Nejen zakreslené značené cyklotrasy, ale také hustá síť doporučených cyklotras, klasifikovaných podle povrchu a jízdní obtížnosti. Tipy na výlety s výškovými profily tratí, kilometráží a návazností na turistické značky a značené cyklostezky. Tachov, Mariánské Lázně, Planá, Rozvadov, Přimda.

obal

Autor: SHOCart, spol. s r. o.

Orientační cena: 119,- Kč

Cykloturistická mapa 1 : 60 000. Nejen zakreslené značené cyklotrasy, ale také hustá síť doporučených cyklotras, klasifikovaných podle povrchu a jízdní obtížnosti. Tipy na výlety s výškovými profily tratí, kilometráží a návazností na turistické značky a značené cyklostezky. Přelouč, Kutná Hora, Čáslav, Heřmanův Městec, Lázně Bohdaneč, Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou, Městec Králové, Týnec n. Labem.

« Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Další »

Vyhledávaní v knihách dle:
Rubriky:
Vyhledat text:

Reklama



Tipy pro Vás

SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost

Vyhrajte s námi

Partneři

SHOCart - outdoorové mapy všeho druhu Acepac - bikepacking equipment Česká Mountainbiková Asociace Rychlebské stezky Cyklisté vítáni - síť certifikovaných zařízení pro cyklisty

Najdi tip na výlet

v turistické oblasti
podle průchozího místa
podle typu aktivity

Kalendář

Novinky z knihovny

Reklama





Copyright 2007 - 2024 Cykloserver.cz |